Hlavní obsah

Ovčáček jde do 80 kin. O komedii je obrovský zájem

Na 80 českých kin uvede přímý přenos ze zlínského divadelního představení Ovčáček miláček inspirovaného tiskovým mluvčím Jiřím Ovčáčkem a prezidentem Milošem Zemanem. Přenos se uskuteční 20. listopadu od 19 hodin z Městského divadla Zlín.

Foto: prenosydokin.cz

Marek Příkazký opět v roli hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka

Článek

Jde už o druhý díl populárního ovčáčkovského kabaretu. První byl do kin vysílán v únoru a divadelníky překvapila návštěvnost 17 a půl tisíce diváků. Některé sály jsou už dlouho předem vyprodány a budou muset divadelní hru vysílat znovu ze záznamu.

Samotné Městské divadlo ve Zlíně je samozřejmě zcela vyprodané, jedná se od srpnové premiéry již o sedmou vyprodanou reprízu v řadě.

Kajínek for president

Druhý díl nekorektního kabaretu Ovčáček miláček rámcuje superdebata se superkandidáty na superprezidenta super České republiky.

Autor a režisér Petr Michálek v srpnu odhadoval celkem 128 kandidátů, mezi kterými jsou David Rath, Bohuslav Sobotka, Jiří Kajínek, Jiří Čunek, či Jiří Paroubek. Prognostik tedy z Michálka asi nebude, ale jisté je, že díky tomuto rámci a díky tomu, že je sestaven z autentických výroků, které v uplynulých měsících zazněly z naší politické scény, zůstává kabaret stále aktuálním. Navíc se nově objeví „postava s několika hláškami a s gulama“.

Pointou bude odhalení Jiřího Ovčáčka. Ten, stejně jako v prvním díle, dostane havlovskou otázku: “Kdo vy vlastně jste?” Ovčáček prý odpoví bez vytáček a všem vyrazí dech. Ve hře se podle tvůrců objevuje i hysterická Michaela Jílková nebo Andrej Babiš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám