Hlavní obsah

Orlando Bloom jde po Pánu prstenů do dalšího fantasy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Orlando Bloom, který se nejvíce proslavil v trilogii Pán prstenů, míří do fantasy seriálu Carnival Row. Sérii, která se má začít točit už na podzim 2017 a vysílat v roce 2019, popisují poněkud záhadně jako „neo-viktoriánskou noirovou fantasy“.

Foto: WarnerBros

Orlando Bloom jako Legolas

Článek

Seriál píše a produkuje Rene Echevarria, což je dlouholetý scenárista Star Treku. Paul McGuigan ji má režírovat společně s Travisem Beachamem pro internetový Amazon.

Carnival Row je příběh o mytických tvorech, kteří opouštějí svá původní teritoria zmítaná válkou a přicházejí do fiktivního města. Tam narůstá napětí mezi původními a novými obyvateli a mezitím policie vyšetřuje série záhadných vražd.

Bloom bude hrát postavu Rycrofta Philostrata, policejního inspektora, který řeší vraždu jedné z fantasy bytostí. Nemá se přitom starat o smrt dalších, ale pustí se do zevrubného vyšetřování a to, co zjistí, ho vážně ohrozí.

Orlando Bloom se v posledních letech ukázal třeba ve filmech Zulu a V utajení nebo v Hobitovi a v Pirátech z Karibiku.

10 tipů na fantasy filmy, díky nimž prožijete večery plné kouzel

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám