Hlavní obsah

Open Air festival začal, hvězdou prvního večera se stali Wohnouti

Novinky, Marcela Janouchová

Open Air festival začal ve čtvrtek 9. srpna ve znamení Warm-up day, který je pro všechny zdarma. Návštěvníci se do areálu sjížděli již od brzkých odpoledních hodin a těšili se na hudební program v podání kapely Plexis nebo Wohnout.

Foto: archiv festivalu

Hvězdou prvního dne byla hned po Wohnoutech kapela Plexis.

Článek

Počasí všem zatím přeje a areál se rychle plní natěšenými diváky všech věkových kategorií. Zatím dorazilo okolo osmi tisíc návštěvníků, celkem se očekává až 25 tisíc diváků.

Foto: archiv festivalu

Návštěvníci se na festival sjíždějí již od brzkých odpoledních hodin.

Hvězdou čtvrtečního večera byla kapela Plexis a především Wohnout. Ta měla narváno doslova až ven, čili patřili bezpochyby mezi největší bombu dne. Podobnou účast očekává interpret Fatboy Slim, který svou show předvede v pátek večer.

Chyběla pitná voda

Areál festivalu je plně vybaven stánky s občerstvením a hygienickým zařízením, na což by si návštěvníci neměli stěžovat. Přesto ale chybí to nedůležitější. Pitná voda. „V pláncích areálu mají zakreslená místa s pitnou vodou. K řadě z nich ale nemáme přístup nebo voda neteče,“ stěžoval si nejeden návštěvník festivalu.

,,Vše je ve fázi zkoušení. Věříme, že během pátečního dne bude již všechno v pořádku a návštěvníci budou plně uspokojeni," řekla jedna z organizátorek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám