Hlavní obsah

Olga Lounová vystoupí v Lucerně. Lístky lze sehnat i zdarma, za dobrý čin

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Olga Lounová míří do Velkého sálu pražské Lucerny. Poté, co loni koncertovala ve Foru Karlín, představí se letos 1. prosince v legendárním sále.

Foto: Barbora Hrdá

Olga Lounová natočila některé své písničky v Americe.

Článek

„Jde o první adventní neděli a o charitativní koncert, což se k sobě podle mě perfektně hodí. Navíc miluji, když advent rodina tráví spolu. Proč tedy neuspořádat krásný koncert, na který můžou vyrazit místo vánočního běsnění,” říká Lounová.

A fanoušky nezve jenom na své hity, její pozvání přijal i rocker Václav Noid Bárta. „S Vaškem poprvé živě zazpíváme písničku Láska se nám může stát, která se letos stala hitem. Diváci se mohou těšit také na orchestr, dětský pěvecký sbor, kapelu a opět budu mít akrobatické překvapení,” vysvětluje zpěvačka.

Dává svým fanouškům také šanci získat lístky na koncert zcela zdarma. „Když někdo daruje vlasy v minimální délce třicet centimetrů pro Nadační fond Gracie, získá vstupenku zdarma,” říká. Se zmíněnou organizací již nějaký čas spolupracuje. Vstupenky na koncert jsou již v prodeji.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám