Hlavní obsah

Nové knihy: James, Gotthard, Lieberman a Gaarder

Právo, František Cinger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nabídku nových titulů začínáme bestsellerem britské autorky jménem E L James, což je pseudonym Eriky Mitchellové. Pokračujeme románem Pavla Gottharda i další britské prozaičky Jane Greenové. Následuje thriller Američana Paula Liebermana a detektivka jeho rodačky Carol Higgins Clarkové. Pozornost si zasluhuje kniha norského autora Josteina Gaardera. A nádavkem komiks o době 2. světové války.

Článek

E L James:

Padesát odstínů temnoty

Nové knihy

Druhý díl trojdílné erotické ságy o tom, jak Anastasia Steeleová opustila Christiana Greye a přesto na něj nemohla zapomenout. Cosi jí k němu stále přitahuje, nemůže mu odolat, a tak s ním uzavře novou smlouvu. A zjišťuje, že tajemství jeho osobnosti jsou daleko temnější, než se jí dosud zdálo.

Nakladatelství XYZ, přeložila Zdenka Lišková, 656 stran, 449 Kč

Pavel Gotthard:

Léky smutných

Host, 199 stran, 269 Kč

Jane Greenová:

Místo v mém srdci

Nové knihy

Andi dlouho hledala dokonalého muže a konečně ho našla. Rozvedeného Ethana, milujícího otce dvou dcer, Emily a Sophie, a ještě oddanějšího manžela. Už od mládí se těšila, až se stane matkou, a tak přijme obě dívky za vlastní. Emily se na ni však dívá jako na sokyni, překážku na cestě k otcově lásce, a rozhodne se, že ji zlomí.

BB art, přeložila Iva Harrisová, 328 stran, 249 Kč

Paul Lieberman:

Lovci mafie

Nové knihy

Ve 40. letech minulého století založila policie v Los Angeles utajenou jednotku pro boj s gangstery a dala jí volné ruce. Jediným pravidlem pro její práci bylo, že žádné neexistuje, hlavním úkolem bylo zlikvidovat mafiánského bosse. To se pro dva z policistů stalo posedlostí, a tak se neštítili žádných prostředků, aby cíle dosáhli.

Plus, přeložil Ivan Němeček, 464 stran, 369 Kč

Carol Higgins Clarková:

Podvod

Nové knihy

Regan Reillyovou by nenapadlo, že její návštěvu na západním pobřeží, kde začínala jako soukromý detektiv, tak ovlivní náhodné setkání s kamarádkou, s níž se před lety seznámila v televizní soutěži.

BB art, přeložila Ivana Nuhlíčková, 184 stran, 249 Kč

Jostein Gaarder:

To je otázka

Nové knihy

Odkud a kam jdeme? Byl svět odjakživa? Bude existovat, až tu nebudu? Každá otázka navozuje další a další, o nichž si budou děti s rodiči povídat. Autor románu o dějinách filosofie Sofiin svět dokázal, že stejně citlivě dokáže promlouvat k dětem i k teenagerům.

Albatros, přeložila Jarka Vrbová, 72 stran, 189 Kč

Russ Braun, Garth Ennis, Carlos Ezquerra, Peter Snejbjerg:

Bitevní pole

Nové knihy

Tři komiksové příběhy o ztracené iluzi nevinnosti, úzkostech a tragédiích 2. světové války sepsané scenáristou Garthem Enissem a nakreslené Russem Braunem, Peterem Snejbjergem a Carlosem Ezquerrou. Poznejte pravé hrdinství, strach, bolest i statečnost.

BB art, přeložil Martin Verner, 200 stran, 499 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám