Hlavní obsah

Nova láká na MasterChefa, další Modravu i Expozituru

Novinky, Stanislav Dvořák

Podzim na Nově má patřit hlavně kuchařské reality show MasterChef, další sérii Policie Modrava a kriminální Expozituře. Pokračuje také již více než deset let stará SuperStar. Program představili zástupci televize na středeční tiskové konferenci v Praze.

Foto: Nova

Porotci pořadu MasterChef

Článek

„Připravujeme další sérii úspěšné Policie Modrava a volné pokračování kriminálního seriálu Expozitura. S produkcí začínáme také u tří nových seriálů a dvou komediálních sérií. Navíc připravujeme novou reality show a zábavní pořady,“ řekl generální ředitel a jednatel skupiny Nova Christoph Mainusch.

V show MasterChef budou soutěžící hlavně vařit a usilovat o finanční výhru a vydání kuchařky. V porotě zasednou špičkoví kuchaři Marek Fichtner, Marek Raditsch a Miroslav Kalina.

Foto: Petr Horník, Právo

Tomáš Klus odehraje poslední vystoupení před roční pauzou na konci září.

V plném proudu je natáčení komediálního seriálu Na vodě režiséra Milana Cieslara, kde hrají Lukáš Langmajer, Veronika Kubařová nebo Tomáš Klus.

Na podzim budou pokračovat i známé pořady jako Výměna manželek, Víkend, Prásk!, Koření a samozřejmě seriály Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice. Zpravodajství a publicistika dostanou novou vizuální podobu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám