Hlavní obsah

Nová DVD: Rodičovský manuál, Zítra bude líp a O myšce a medvědovi

Právo, Věra Míšková

Komedie na generační téma se jmenuje Rodičovský manuál. Dokument o freeride jezdci Liborovi Podmolovi má název Zítra bude líp. Především dětem je určen animovaný film O myšce a medvědovi.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 20. týden

Článek

Rodičovský manuál

Nová DVD

Artie a Diane jsou prarodiče ze staré školy. Když je jejich věčně zaměstnaná dcera požádá, aby se postarali o její děti, nečeká je snadný úkol. Ani chvilku si neodpočinou a šílenství doroste vrcholu ve chvíli, kdy Artie pochopí, že si děti prostřednictvím moderních technologií řídí celou domácnost po svém.

Rodičovský manuál, USA 2012, komedie, 100 min, režie: Andy Fickman, hrají: Marisa Tomeiová, Bailee Madison, Billy Crystal, Tom Everett Scott, Bette Midlerová a další.

Zítra bude líp

Nová DVD

Je leden 2010 a Libor Podmol si v USA v legendárním obchodě od ještě nedávno nejlepšího freeride jezdce kupuje motorku. Začíná boj o titul mistra světa ve Freestyle motokrosu. Atraktivní sport plný nebezpečných skoků vyvolal obrovský zájem fanoušků a sponzorů po celém světě. Přes divoké začátky se český závodník Libor Podmol postupně vypracoval mezi nejlepší jezdce na světě.

Zítra bude líp, ČR 2012, dokument, 75 min., režie: Martin Přívratský

O myšce a medvědovi

Nová DVD

Medvěd Ernest je chudý a často hladový hudebník. Při hledání něčeho k snědku chytí malou myšku Celestinu, která utekla ze svého podzemního myšího světa. Aby Celestina neskončila v Ernestově prázdném žaludku, uzavře s ním dohodu. Když ji nesní, ukáže mu místo, kde může získat spoustu čokolády, bonbónů a těch nejlepších sladkostí.

O myšce a medvědovi, Francie 2012, animovaný, 76 min., režie: Stéphane Aubier, Vincent Patar, Benjamin Renner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám