Hlavní obsah

Nová DVD: Mumie, Vyšší moc a Dcera čarodějky

Právo, Vera Míšková

Mumifikovaná egyptská princezna a Tom Cruise se střetnou v akčním filmu Mumie. Ve francouzských Alpách se odehrává existenciální drama o tradičním vztahu muže a ženy v rodině s názvem Vyšší moc. Dcera čarodějky je rodinný akční fantasy film.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Mumie

Nová DVD

V Egyptě se před dvěma tisíci lety ambiciózní princezna Ahmanet chystala převzít vládu po otci a neváhala se k tomu spojit s temnými silami a provádět věci, z nichž tuhla krev v žilách. Potrestali ji mumifikací zaživa a pohřbili tak, aby ji nikdo nenašel. Jenže o dva tisíce let později se v místě jejího věčného odpočinku ocitli dobrodruh Nick a archeoložka Jenny...

Mumie, USA 2017, akční, 110 min., režie: Alex Kurtzman, hrají: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallisová, Russell Crowe a další.

Vyšší moc

Nová DVD

Švédská rodina přijíždí na dovolenou do Alp. Idylu však náhle naruší lavina, která se řítí na terasu. Žena chrání vyděšené děti a marně volá na muže, který v panickém strachu utekl do bezpečí. Katastrofa se sice nakonec nekoná, ale manželství je zavaleno lavinou zahanbení a výsměchu z důvodu mužského selhání.

Vyšší moc, Švédsko/ Francie/ Norsko, 2014, drama, 118 min., režie: Ruben Östlund, hrají: Johannes Kuhnke, Lisa Loven Kongsliová, Clara Wettergrenová a další.

Dcera čarodějky

Nová DVD

Dcera čarodějky Dina po matce zdědila nadpřirozené schopnosti: umí se podívat člověku přímo do duše a vyvolat v něm pocity studu za jeho činy. Když je její matka neprávem obviněna z hrůzných vražd, Dina se rozhodne odhalit pravdu, kvůli čemuž se ocitá uprostřed nebezpečného boje o moc a v ohrožení vlastního života.

Dcera čarodějky, Dánsko/ Norsko/ Česko/ Island/ Švédsko 2015, akční fantasy, 96 min., režie: Kenneth Kainz, hrají: Rebecca Emilie Sattrup, Peter Plaugborg, Jakob Oftebro, Maria Bonnevie a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám