Hlavní obsah

Nová DVD: Manželská rána, Hobit: Šmakova dračí poušť - prodloužená verze 5DVD a Dovolená za trest

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hobit: Šmakova dračí poušť vychází v pětidiskové edici prodloužená o 25 minut dosud nezveřejněných záběrů z filmu a hodiny fascinujícího pohledu na natáčení filmu. Pierce Brosnan a Emma Thompsonová hrají exmanželský pár v komedii Manželská rána. Dovolená za trest je po snímcích 50x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu už třetí komedie hereckého dua Adam Sandler a Drew Barrymoreová

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 43. týden

Článek

Hobit: Šmakova dračí poušť - prodloužená verze 5DVD

Nová DVD

Hobit Bilbo Pytlík, Čaroděj Gandalf a 13 trpaslíků vedených Thorinem Pavézou míří ke ztracené trpasličí říši Erebor. Cestou narazí na kožoměnce Medděda, obří mirkwoodské pavouky a vůdce lesních elfů Legolase, Tauriel a krále Thranduila a pak s tajemným mužem zvaným Bard proklouznou do Jezerního města. Nakonec dorazí k Osamělé hoře, kde je čeká jejich největší nepřítel - drak Šmak.

Hobit: Šmakova dračí poušť - prodloužená verze 5DVD, Nový Zéland, USA 2014, fantasy, 179 min., Režie: Peter Jackson, hrají: Martin Freeman, Ian McKellen, Benedict Cumberbatch, Luke Evans, Orlando Bloom, Richard Armitage a další.

Manželská rána

Nová DVD

Richard a Kate se vcelku elegantně rozvedli. Ale když zjistí, že jejich penzijní fond se stal obětí bezohledného a ještě navíc francouzské tuneláře, rozhodnou se, že to už je přespříliš. Vypátrají, že muž, který je připravil o všechny úspory, právě koupil své snoubence diamant za 10 miliónů dolarů. Vypraví se za ním s jasným cílem – uloupit drahokam a pořádně se tak zahojit i pomstít…

Manželská rána, Francie 2013, komedie, 94 min., režie: Joel Hopkins, hrají: Pierce Brosnan, Emma Thompsonová, Timothy Spall a další.

Dovolená za trest

Nová DVD

Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren a Jim dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari.

Dovolená za trest, USA 2014, komedie, 112 min., režie: Frank Coraci, hrají: Adam Sandler, Drew Barrymoreová, Terry Crews, Joel McHale a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám