Hlavní obsah

Nová DVD: Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko a další

Právo, Věra Míšková

Postavy z populárních večerníčků ožívají ve filmu Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko. V kompletní první sérii animovaných Star Wars: Povstalci se schyluje ke vzpouře. Píseň moře představuje animovaný svět keltských mýtů a ve vyprávění o síle rodičovské a sourozenecké lásky.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 34. týden

Článek

Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

Nová DVD

Mach a Šebestová se rozhodnou poznat svět. Prostřednictvím kouzelného sluchátka se ocitnou i s Jonatánem u Řeháčků. V tu chvíli se poklidný život ve vilce i v městečku změní a s pomocí kouzelného sluchátka se začnou dít neuvěřitelné věci. Sluchátko je přenese do Číny, vykouzlí neandrtálce, přemění psa Jonatána v tatínka s kloboukem, bude unesena savojská královna a podobně.

Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko, ČR 2001, rodinný, 100 min., režie: Václav Vorlíček, hrají: Robert Hájek, Kristýna Květová, Petr Nárožný, Stella Zázvorková, Pavel Landovský a další.

Star Wars: Povstalci 1. série 3DVD

Nová DVD

Star Wars: Povstalci je akcí nabité animované dobrodružství, které se nese v duchu výpravných legendárních Star Wars. Díky pevné a neúprosné vládě Galaktického Impéria Galaxie nezažívá zrovna nejveselejší časy. Vojenské jednotky Impéria okupovaly vzdálenou planetu a ničí životy tamních obyvatel. Na první pohled trochu zvláštní posádka se postaví Impériu na odpor a usiluje o znovunastolení míru a svobody v Galaxii.

Star Wars: Povstalci 1. série 3DVD, USA 2014, seriál, 345 min., režie: Steward Lee, David Filoni, Steven G.Lee, Justin Ridge, v českém znění: Petr Lněnička, Robin Pařík, Daniel Rous, Tereza Martinková a další.

Píseň moře

Nová DVD

V bájné krajině starých Keltů žije na osamělém majáku otec s dcerou a synem. Život celé rodiny se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se ukáže, že malá dcerka je poslední z tuleních víl. Jedině ona totiž může písní moře zachránit všechny pohádkové bytosti, které proměnila v kámen čarodějnice Macha.

Píseň moře, Irsko/ Dánsko/ Belgie/ Lucembursko/ Francie, 2014, 93 min, animovaný rodinný, režie: TomMoore.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám