Hlavní obsah

Nová DVD: Hovory s TGM, Halloween a Peppermint: Anděl pomsty

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jan Budař a Martin Huba jako Karel Čapek a prezident Masaryk spolu rozmlouvají ve filmu Hovory s TGM. Čtyřicet let po filmu Předvečer svátku všech svatých přichází horor Halloween se stejnou hrdinkou. V akčním thrilleru Peppermint: Anděl pomsty se žena chystá na velikou pomstu.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Hovory s TGM

Nová DVD

Scenárista Pavel Kosatík vycházel při psaní filmového scénáře z knihy Hovory s TGM, ale i z dosud nezveřejněných Masarykových dopisů. Film nabízí debaty o světě, o politice i politicích, o Češích, i o lásce, o ženách a zradách, které spolu vedli Karel Čapek a Tomáš G. Masaryk na podzim roku 1928 v zámecké zahradě v Topolčiankách.

Hovory s TGM, Česko 2018, historický, 80 min., režie: Jakub Červenka, hrají: Jan Budař a Martin Huba.

Halloween

Nová DVD

Čtyřicet let po filmu Předvečer svátku všech svatých, v němž dokázala jako jedna z mála přežít řádění maskovaného zabijáka Michaela Myerse, Laurie stále čeká na jeho návrat. Žije v ústraní, zoufale si nerozumí s dcerou, která ji kvůli téhle posedlosti považuje za blázna, protože Myers je nejpřísněji střežen v psychiatrické léčebně. Jenže se blíží Halloween...

Halloween, USA 2018, horor/thriller, 106 min., režie: David Gordon Green, hrají: Jamie Lee Curtisová, Judy Greerová, Virginia Gardnerová, Andi Matichak a další.

Peppermint: Anděl pomsty

Nová DVD

Riley se v nemocnici probouzí z kómatu a zjišťuje, že její manžel a dcera byli zavražděni při brutálním útoku gangu. Když systém vrahy ochrání, Riley se rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou. Roky se skrývá a zdokonaluje svou mysl, tělo i ducha, aby se z ní stala nezastavitelná síla, která uniká podsvětí, losangeleské policii i samotné FBI.

Peppermint: Anděl pomsty, USA 2018, akční thriller, 102 min., režie: Pierre Morel, hrají: Jennifer Garner, Tyson Ritter, John Gallagher Jr., Richard Cabral, John Ortiz a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám