Hlavní obsah

Nová DVD: Doba ledová 4: Země v pohybu, Resident Evil: Odveta a Let´s Dance: Revolution

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází čtvrtý díl Doby ledové s podtitulem Země v pohybu, thriller Resident Evil: Odveta a romantický taneční film Let´s dance: Revolution.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 3. týden

Článek

Doba ledová 4: Země v pohybu

Nová DVD

Scratova praštěná snaha o nalezení prokletého žaludu, po kterém pátrá od úsvitu času, má za následek rozlomení kontinentů. To přinese Mannymu, Diegovi a Sidovi dosud největší dobrodružství. V důsledku těchto převratů se Sid setká se svou nevrlou babičkou a celá tlupa na svém putování natrefí na pirátskou loď s podivínskou posádkou, která jim v návratu domů ani v nejmenším nehodlá pomoci.

Doba ledová 4: Země v pohybu, USA 2012, 84 min., Režie: Steve Martino, Mike Thurmeier

Resident Evil: Odveta

Nová DVD

Smrtící virus společnosti Umbrella Corporation se šíří po celé planetě a mění obyčejné lidi na živé mrtvoly. Lidstvo, které míří vstříc záhubě, má jedinou naději: Alici. Ta se právě nalézá na misi a probíjí se městy napříč kontinenty uvnitř hlavního výzkumného centra Umbrella Corporation. Zatímco se ze starých přátel stávají noví nepřátelé, Alice se snaží uniknout a odhaluje, že vše, v co dosud věřila, nemusí být pravda.

Resident Evil: Odveta, USA 2012, režie: Paul W. S. Anderson, hrají: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Michelle Rodriguez, Aryana Engineer, Bingbing Li a další.

Let´s Dance: Revolution

Nová DVD

Mladá tanečnice Emily přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem a protančí s ním celou noc. Sean Emily učaruje, rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou, představuje si pro ni jinou budoucnost...

Let´s Dance: Revolution, USA 2012, režie: Scott Speer, hrají: Kathryn McCormick, Adam G. Sevani, Misha Gabriel Hamilton, Megan Boone.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám