Hlavní obsah

Nová alba: Xindl X, Slash, Prince nebo Suede

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové album vydali v minulých dnech český písničkář Xindl X nebo také americký kytarista Slash se svými osvědčenými kolegy. Za pozornost jistě stojí posmrtně vydaná kolekce nahrávek amerického zpěváka Prince z roku 1983.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Xindl X: Sexy Exity

Foto: Universal Music

Nová alba

Xindl X vydal své nejbarevnější album. Inspiruje se na něm více styly, ve zvuku svých nových písniček využívá také prvky elektroniky. Pěveckými hosty na albu jsou Mirka Miškechová, Sabina Křováková, Jananas a Petr Lüftner.

Slash feat. Myles Kennedy: Livin The Dream

Foto: Warner Music

Nová alba

Americký kytarista Slash vydal novinku Living The Dream. Natočil ji podobně jako předchozí dvě desky se zpěvákem Mylesem Kennedym a doprovodnou kapelou The Conspirators.

Suede: The Blue Hour

Foto: Warner Music

Nová alba

Osmé studiové album britské rockové kapely Suede v sobě nese jak prvky alternativního rocku, v němž se kapela obvykle pohybovala, tak vlivů art rocku sedmdesátých let. Na desce je čtrnáct nových skladeb.

Prince: Piano And A Microphone 1983

Foto: Warner Music

Nová alba

Album obsahuje devět dosud nezveřejněných skladeb, které Prince nahrál pouze s klavírem v roce 1983. Je mezi nimi i původní verze jeho největšího hitu Purple Rain nebo neortodoxní provedení spirituálu Mary Don’t You Weep z 19. století.

Therapy?: Cleave

Foto: Marshall Records

Nová alba

Severoirská skupina Therapy? je na scéně od roku 1989. Nová deska je její patnáctá studiová a ona na ní představuje skladby v tom duchu, jak to činila vždy. Písně mají své kouzlo i razanci.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám