Hlavní obsah

Nová alba: Vladimír Mišík, Mig 21 či Natalie Imbruglia

Právo, Jaroslav Špulák

Vladimír Mišík dlouho neotálel a dva roky po předešlém počinu vydal další. Mig 21 si naopak dal mezi posledními alby sedmiletou pauzu a Natalie Imbruglia nechala fanoušky čekat šest let. Američtí Angels & Airwaves se pak vrátili ke svým kořenům.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Vladimír Mišík: Noční obraz

Dva roky po vydání úspěšného počinu Jednou tě potkám přichází Vladimír Mišík s dalším albem. Spolupracoval na něm opět s hudebníkem a producentem Petrem Ostrouchovem. Ve čtrnácti povětšinou poklidných skladbách je řada hostů, od nás i ze zahraničí.

Foto: Animal Music

Nové album

Mig 21: Džus noci

Plných sedm let trvalo, než pražská skupina Mig 21 nabídla ucelené nové album. Jsou na něm i písně, které předtím vyšly jako samostatné singly. Formace se nevzdálila od své hudební ani textařské filozofie, její skladby baví a jsou zpěvné.

Foto: Universal Music

Nové album

Natalie Imbruglia: Firebird

Firebird je šesté studiové album australské písničkářky Natalie Imbruglie, její první s původním materiálem od roku 2009 a její první u společnosti BMG. Album bylo natočeno na různých místech během pandemie a obsahuje písně, které napsali mimo jiné Albert Hammond Jr., Romeo Stodart, KT Tunstall, Eg White, Fiona Bevan a Rachel Furner.

Foto: BMG

Nové album

Angels & Airwaves: Lifeforms

Vyšlo i šesté studiové album americké alternativní rockové skupiny Angels & Airwaves. Je její první s baskytaristou Mattem Rubanem, který nahradil v roce 2019 Matta Wachtera. Na desce je výsledek vědomé snahy frontmana Toma DeLongeho vrátit se k dřívějšímu zvuku kapely a zároveň začlenit prvky punk rocku a post hardcoru. K tomu skupina kladla vyšší důraz na kytarové party.

Foto: Rise

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám