Hlavní obsah

Nová alba: Selena Gomez, Poppy, Apocalyptica a Field Music

Právo, Jaroslav Špulák

Ve druhém letošním týdnu se hudební svět dočkal několika zajímavých alb. Selena Gomezová vytahuje taneční trumfy na albu Rare. Zpěvačka Poppy u nás není moc známá, nicméně její album má progresivní rockový zvuk. Apocalyptica na své novince opět sází především na tři cella a Britové Field Music na ostrovní kytarový rock.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Selena Gomez: Rare

Selena Gomez je současná americká popová hvězda. V tom duchu se také představuje na svém třetím studiovém albu Rare. Jsou na něm současné popové skladby, které jsou nejzajímavější tím, jak bohatě jsou vyprodukované.

Poppy: I Disagree

Poppy se ve skutečnosti jmenuje Moriah Rose Pereirová. Tato pětadvacetiletá americká zpěvačka a herečka vydává od roku 2017 už své třetí album. Je na něm energický a zvukově moderní industriální pop-metal. 

Foto: Sumerian Records

Nové album

Apocalyptica: Cell-O

Finská kapela Apocalyptica se proslavila tím, že na konci devadesátých let vydala na cella zahrané skladby americké Metalliky. Cell-O je její deváté studiové album. Kapela se na něm vrátila k prezentaci písní postavených na souzvuku tří cell. 

Foto: Silver Lining Music

Nové album

Field Music: Making a New World

Field Music, kapela z britského Sunderlandu, je na scéně patnáct let. Před několika dny vyšlo její sedmé studiové album. Jsou na něm skladby, jejichž charakter příjemně vplouvá do sfér indie rocku.

Foto: Memphis Industries

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám