Hlavní obsah

Nová alba: Maroon 5, AFI, Garbage i Sleater-Kinney

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyři americké kapely přišly se svými novými alby. Maroon 5, AFI, Garbage i Sleater-Kinney už jsou na scéně řadu let a všechny mají spoustu fanoušků i u nás.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Maroon 5: Jordi

Na novém albu americké poprockové skupiny Maroon 5 se fanoušci dočkají mimo jiné singlů Memories a Nobody’s Love, a také nejnovějšího hitu Beautiful Mistakes s americkou raperkou a zpěvačkou Megan Thee Stallion. V názvu desky je přezdívka zesnulého manažera skupiny Jordana Feldsteina, který zemřel v roce 2017. Kolekce s řadou hostů však přináší pouze průměrné skladby.

Foto: Universal Music

Nové album

AFI: Bodies

Americká rocková kapela AFI se hlásí svým již jedenáctým studiovým albem. Na desce jsou prvky gotického rocku a elektroniky. Kolekce přináší jedenáct slušných skladeb, které ale ničím výrazně nemíří k nadprůměru.

Foto: Rise

Nové album

Garbage: No Gods No Masters

No Gods No Masters je sedmé studiové album americké rockové skupiny Garbage. Jak praví kapela, dílko výrazně ovlivnila numerologie, konkrétně číslo sedm. Tematicky představuje sedm ctností, sedm trápení a sedm smrtelných hříchů. Písničky jsou obecně kritikou vzestupu kapitalistické krátkozrakosti, rasismu a sexismu.

Foto: BMG

Nové album

Sleater-Kinney: Path of Wellness

Americká rocková kapela Sleater-Kinney přichází se svým desátým albem. Je na něm jedenáct skladeb, které jsou zajímavé svou svěžestí, naléhavostí a melodickými linkami.

Foto: Mom a Pop

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám