Hlavní obsah

Nová alba: JoJo, Band of Heysek či Věra Martinová

Právo, Jaroslav Špulák

Žádná velká světová jména se sice v posledních dnech s novým albem nepřihlásila, přesto je nabídka zajímavá. JoJo například přináší moderní pohled na r’n’b, Band of Heysek zase natáčeli v Americe. A Věra Martinová si zašla mimo svůj tradiční styl.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

JoJo: Good To Know

Americká zpěvačka a skladatelka JoJo je na scéně už od roku 1998. Good To Know je její čtvrté studiové album. Představuje na něm deset nových skladeb, o nichž tvrdí, že jsou výsledkem jejího životního i uměleckého učení se.

Foto: Warner Music

Nové album

Band of Heysek: Juke My Joint

Bluesrockové trio Band Of Heysek natočilo desku Juke My Joint v Americe. Nahrávání probíhalo přímo v Mississippi s tamním bluesmanem R. L. Boycem, jenž má nominaci na Grammy v roce 2017. Zvuk kolekce dotváří i Kenny Brown, zásadní postava stylu Hill Country Blues.

Foto: Indies Scope

Nové album

Věra Martinová: Meritum

Zpěvačka Věra Martinová si k šedesátým narozeninám dala nové album. Vzniklo s přispěním producenta Borise Carloffa a zpěvačka na něm dokazuje, že zdaleka nežije jenom žánrem country.

Foto: VeraArt

Nové album

Dežo Ursíny a Ivan Štrpka: Bez počasia

Šesté studiové album Deža Ursínyho Bez počasia vyšlo v roce 1984. Obnovil na něm svou doprovodnou skupinu Provisorium. Zvuk nahrávky tak získal modernější elektro-syntetický nádech. Nyní se na trhu objevuje v reedici.

Foto: Opus

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám