Hlavní obsah

Nová alba: Helena Vondráčková, Gregory Porter i Hurts

Právo, Jaroslav Špulák

Helena Vondráčková se na novém albu představuje ve velice dobré formě a s velkou chutí. Gregory Porter opět přibral ke spolupráci na nové desce Ondřeje Pivce. Britští Hurts se hlásí novinkou po třech letech.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Helena Vondráčková: Tvrdohlavá

Zpěvačka Helena Vondráčková vydala své v pořadí čtyřiačtyřicáté album. Pracovala na něm s producentem Karlem Maříkem a nabízí písně od různých autorů. Jsou mezi nimi její stálí spolupracovníci i nováčci. Výsledkem je příjemná deska s písněmi, které se dobře poslouchají.

Foto: Warner Music

Obal alba

Gregory Porter: All Rise

Jeden z nejúspěšnějších jazzových umělců své generace, držitel Grammy Gregory Porter vydal album All Rise. Vlajkovým singlem je skladba Revival, která mimo jiné vzdává čest Freddiemu Grayovi, který se stal obětí policejního násilí na Afroameričanech. Na desce se opět podílel i český držitel ceny Grammy Ondřej Pivec.

Foto: Universal Music

Obal alba

Hurts: Faith

Britská dvojice Hurts je u nás dostatečně populární. Tento statut si získala díky prezentaci tanečních popových písniček v elektropopovém hávu a také svou koncertní podobou. Na nové desce pokračuje ve své práci. Příští rok v dubnu představí nové skladby v Praze. Faith je její čtvrté album.

Foto: Lento Records

Obal alba

BraAgas: Bestiále

Dvě ceny Anděl, třetí místo v prestižním mezinárodním žebříčku World Music Charts Europe, desítky koncertů u nás i v zahraničí, pět vydaných alb i EP. To jsou BraAgas. Téměř dívčí kapela nyní vydává výběrové album toho nejlepšího, co na scénu přinesla.

Foto: Indies Scope

Obal alba

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám