Hlavní obsah

Nová alba: Gaia Mesiah, Kesha, Lordi, Louis Tomlinson i Meghan Trainor

Právo, Jaroslav Špulák

V minulých dnech vyšla především nová alba výrazných představitelů popového světa. Patří mezi ně Kesha, Louis Tomlinson i Meghan Trainorová. Se svou trochou do mlýna přicházejí i naši rockeři Gaia Mesiah či finští metalisté Lordi.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Gaia Mesiah: Refresh In Golden Hive (Live)

Členové české kapely Gaia Mesiah se po loňském pozitivním přijetí alba Excellent Mistake rozhodli natočit atypické „best of“. Refresh In Golden Hive (Live) tedy vzniklo ve studiu Golden Hive v režii producenta Amaka Goldena. Kapela na něm přináší deset starších písní z prvních tří alb, leckdy po dílčí úpravě. Vše je natočeno na jeden zátah naživo.

Foto: Warner Music

Nové album

Kapela Gaia Mesiah nahrála živák ve studiu

Kultura

Kesha: High Road

Americká zpěvačka, skladatelka a raperka Kesha přichází se svým čtvrtým studiovým dílem. Mísí na něm pop s rapem, objevují se na něm i prvky soulu a r’n’b. Patnáct různorodých a pestrých písniček vzniklo pod dohledem mnoha producentů. 

Foto: RCA

Nové album

Kesha si to rozmyslela, Dr. Luke ji prý nezneužíval

Kultura

Lordi: Killection

Finská kapela Lordi má nejspíš své nejslavnější období za sebou. Na metalovém poli má nicméně velký zástup obdivovatelů, a především pro ně natočila novou nekompromisní desku Killection. 

Foto: AFM

Nové album

Louis Tomlinson: Walls

Další ze členů momentálně nefungující chlapecké kapely One Direction přichází s vlastním albem. Louis Tomlinson si v tom dal načas. Na album Walls nakonec čerpal především v indie rocku a britpopu. Na desce je tucet skladeb, Tomlinson je vždy jejich spoluautorem. 

Foto: AFM

Nové album

Meghan Trainor: Treat Myself

Především pop a r’n’b jsou základními stavebními prvky v písničkách na třetím studiovém albu americké zpěvačky Meghan Trainorové. V základním provedení nabízí kolekce patnáct skladeb.

Foto: Epic

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám