Hlavní obsah

Nová alba: Cher, Rod Stewart, Pekař i Alkehol

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Cher si pro své nové album vybrala písničky skupiny ABBA, které nabízí ve svém novém provedení. Rod Stewart zase nahrál jemné album pro své nejbližší. S novinkami jsou tu i naši Alkehol a Pekař.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Cher: Dancing Queen

Foto: Warner Music

Nová alba

Americká zpěvačka a herečka Cher vydala album s písněmi švédské skupiny ABBA. Říká, že ji provázely celý její umělecký život. Navíc si před časem zahrála ve filmu Mamma Mia! Here We Go Again, ve kterém byly písně švédské popové legendy použity.

Rod Stewart: Blood Red Roses

Foto: Republic

Nová alba

Rod Stewart spolupracoval na produkci alba s Kevinem Savigarem. Tvrdí o něm, že je natočil pro pár přátel a má tomu odpovídající intimitu. Svůj charakteristický hlas ale ani na okamžik nezastřel.

Alkehol: Sudová přitažlivost

Foto: Warner Music

Nová alba

Sedmnácté album skupiny Alkehol je složeno z dvanácti novinek a jako bonus je připojena píseň Rockeři, která vznikla k loňskému 25. výročí skupiny. Zpívají v ní také Petr Janda a Josef Vojtek. Písně jsou jako vždy klasického alkeholického ražení.

Pekař: Výpověď

Foto: Warner Music

Nová alba

Základem druhého alba kutnohorského písničkáře Pekaře jsou singly Vrcholky a pády, Dvě duše a Ještěže tě. Zbývající materiál vznikal postupně během roku a konečnou podobu dostalo album v kutnohorském studiu Le Grill Records producenta Petra Lebedy.

Led Zeppelin : The Song Remains The Same

Foto: Warner Music

Nová alba

Led Zeppelin v červenci 1973 odehráli v newyorské Madison Square Garden sérii živých vystoupení, kterou zachytili v koncertním filmu The Song Remains The Same. Soundtrack k snímku vyšel původně v roce 1976 v produkci Jimmyho Page. Nyní vychází v reedici.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám