Hlavní obsah

Nová alba: Camila Cabello, Kylie Minogue, Jack White i Papa Roach

Popové i rockové desky pozoruhodných hudebních jmen vyšly v posledních dnech. Tu první kategorii reprezentují novinky Camily Cabello a Kylie Minogue, tu druhou Jack White a kapela Papa Roach.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Camila Cabello: Familia

Zpěvačka Camila Cabello, která se narodila na Kubě a žije v Americe, vydala své třetí album. Latino-popová deska obsahuje dosud nejosobnější texty. Písně na ní jsou zpívané anglicky a španělsky. Mezi hosty je i britský písničkář Ed Sheeran.

Foto: Epic

Nové album

Kylie Minogue: Infinite Disco

Infinite Disco je deváté koncertní album australské zpěvačky Kylie Minogue. Jde o záznam živého přenosu koncertu umělkyně, který se konal na podporu jejího patnáctého studiového alba Disco (2020).

Foto: BMG

Nové album

Jack White: Fear of The Dawn

Americký hudebník a zpěvák Jack White vystoupí 5. července v pražském Foru Karlín. Nyní vydává čtvrté sólové studiové album, na kterém smíchal své milované hudební žánry, blues rock, garage rock i hard rock.

Foto: Third Man

Nové album

Papa Roach: Ego Trip

Ego Trip je nové album americké kapely Papa Roach. Tvrdá rocková muzika je na něm podepřena výraznými melodiemi. Kapela, která přišla z období nu-metalu, se v písních dotýká i pop punku či hard rocku.

Foto: New Noize

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám