Hlavní obsah

Nová alba: Biffy Clyro, Kiesza a Gloria Estefan

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prázdniny se přehouply do druhé poloviny a na svět se konečně prodralo i album skotských Biffy Clyro, jehož vydání bylo kvůli koronaviru posunuto. S novinkami přicházejí i zkušená Gloria Estefan a nadějná Kiesza.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Biffy Clyro: A Celebrations of Endings

Skotská kapela Biffy Clyro vydala nové album, na němž nabízí progresivní pohled na současnou rockovou kytarovou hudbu. Jednotlivé skladby jsou aranžérsky i zvukově skvěle ošetřené, nechybí v nich ani naléhavost, kterou tříčlenná kapela ve svém projevu tradičně má.

Foto: Warner Music

Nové album

Kiesza: Crave

Kanadská zpěvačka Kiesza se po šesti letech dobrala druhého sólového alba. Ve svém soundu na něm míchá pop, elektroniku i house, má příjemný přednes a v základní verzi desky přináší devět písniček.

Foto: Island

Nové album

Gloria Estefan: Brasil305

Gloria Estefan přichází již se svým čtrnáctým albovým počinem. Kubánsko-americká zpěvačka se pohybuje v hudebním ranku, ve kterém mixuje latino pop, sambu a dance. Kolekce je to veselá a upřímná.

Foto: Sony Masterworks

Nové album

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám