Hlavní obsah

Nicki Minaj míří do Evropy. Představí se i v Bratislavě

Právo, Jaroslav Špulák

Americká hip-hopová hvězda Nicki Minaj oznámila detaily ke svému evropskému turné, které začne již 21. února v německém Mnichově. O den později vystoupí v Bratislavě a vše skončí 28. března v Ženevě. Česká zastávka v programu není.

Foto: ČTK/AP

Nicki Minaj je na současné hudební scéně velkou hvězdou.

Článek

Nicki Minaj na turné představí mimo jiné písničky ze svého nového alba Queen, jež vyšlo v roce 2018. Vedle ní se na pódiích objeví raper Juice Wrld z Chicaga, jehož debutové album Goodbye & Good Riddance dosáhlo platinového prodeje.

„Jsem nadšená, že mohu přinést komplexní zážitek svým evropským fanouškům. Důkladně jsme pracovali na tomto vzrušujícím a absolutně unikátním díle, které budu sdílet se svými úžasnými fanoušky. Miluji také hudbu Juice Wrlda a cítím se být poctěna, že se připojil k mé show,“ řekla Nicki Minaj.

Slibuje rovněž, že na své The Nicki Wrld Tour bude zvát i lokální umělce, aby společně připravili nezapomenutelný zážitek divákům v každé zemi. Jejich jména budou teprve zveřejněna.

Nicki Minaj byla desetkrát nominována na cenu Grammy, prodala 20 milionů singlů, 60 milionů nahrávek, v nichž vystupovala jako host, a více než 5 milionů svých alb.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám