Hlavní obsah

Muzikál o princezně Dianě se dostane na Netflix dříve než na Broadway

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muzikál o zesnulé britské princezně Dianě bude mít premiéru na internetu. Na Netflix se dostane dřív než na newyorskou Broadway.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muzikál o princezně Dianě míří na Broadway i na obrazovkyVideo: Reuters

 
Článek

Zvláštní řešení zvolili tvůrci muzikálu kvůli koronaviru. Muzikál Diana bude natočen bez diváků a začátkem roku vysílán na Netflixu. Až potom by se měl dostat do divadla na Broadwayi.

„Jsme strašně nadšení, že můžeme konečně sdílet naše představení s milovníky divadla kdekoliv. Ačkoliv živé divadlo nelze nahradit, jsme poctěni, že jsme se stali součástí kvalitní zábavy, kterou Netflix poskytuje předplatitelům po celém světě,” uvedli producenti.

Diana měla být původně uvedena v New Yorku už 31. března 2020, ale premiéra byla zrušena, když se divadla zavřela kvůli pandemii. Aktuálně platí, že premiéra by měla být 25. května 2021.

Diana, princezna z Walesu, byla manželkou následníka britského trůnu prince Charlese. Měli spolu dva syny. Po rozvodu pracovala pro charitu, zasloužila se třeba o odstraňování pozemních min. Zemřela v roce 1997 při autonehodě se svým přítelem Dodim al-Fayedem, která vyvolala různé konspiračních teorie.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám