Hlavní obsah

Monkey Business přicházejí před křtem alba s „láskyplným“ videoklipem

Kapela Monkey Business po čtyřech letech vydala nové album, které pojmenovala Happiness of Postmodern Age. Zároveň vyjela na jarní část koncertní šňůry po České a Slovenské republice, kterou završí ve čtvrtek 13. června 2013 v A-Parku Ledařská v Praze Braníku. A ještě je tu i nový klip, který přináší Mixer.cz.

Článek

Videoklip vznikl v režii Zdeňka Suchého na skladbu Up To Speed Now. „Inspirace se po desítkách let přátelství, osmi natočených klipech a další společné práci hledá stále skvěle. Monkey Business pořád něco vymýšlejí a nelitují dne ani hodiny. Hoši jsou šarméři, mají nápady, nadhled a hlavně – mají názory,“ dodává ke spolupráci s kapelou Zdeněk Suchý.

V novém videoklipu se v roli mileneckého páru objeví herci Ivan Trojan a Kristýna Boková. Ti pod režijním vedením Zdeňka Suchého a s notnou dávkou nadsázky rozdávají opravdu speciální porci lásky. Teprve až nečekaný vstup Karla Heřmánka do záběru dává jejich nespoutaným emocím happy end a divákům rozřešení.

Kapela Monkey Business již při březnovém vydání alba uvedla klip na píseň Midlife Punks Dilemma, kde legendy českého punku ukradnou korunovační klenoty.  Ve stádiu vzniku je další videoklip, jenž bude čerpat z atmosféry 2. světové války, a tak zcela překvapivě vizualizuje píseň Rockin´At The Lobby Bar, na které se vedle kapely podíleli rapeři Vladimír 518, Orion a Kato.

Reklama

Výběr článků

Načítám