Hlavní obsah

Marpo a TroubleGang vystoupí příští rok v květnu v O2 areně

Právo, kul, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Raper Marpo a jeho TroubleGang chystají na 19. květen 2018 koncert do pražské O2 areny u příležitosti vydání nového alba Dead Man Walking. „Nic není v životě zadarmo, ale o to víc to chutná, když si to vybojuješ. To, co teď zažíváme, je nádhera,“ vypráví Marpo, vlastním jménem Otakar Petřina ml.

Foto: archív umělce

Marpo míří do další velké haly.

Článek

V posledních měsících se mu totiž daří. Loni s TroubleGangem vyprodali své koncerty ve dvou pražských halách (Malá sportovní a Forum Karlín) v jednom roce, čímž vytvořili na česko-slovenské hiphopové scéně rekord. Letos v květnu se pak zhostili role hvězd největších českých Majálesů.

Fanoušci TroubleGangu připravují tradičně na den koncertu velký pochod Prahou, tentokrát by mělo jít o největší v historii – s účastí až několika tisíc lidí.

Fanouškovské sdružení TroubleGang Family si již také rezervovalo na koncert 7 tisíc vstupenek, zbývající jsou v prodeji od pátku 19. května.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám