Hlavní obsah

Marpo a TroubleGang představují klip z letních festivalů

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marpo & TroubleGang momentálně dokončují nové společné album. Bude se jmenovat DVA a vyjde koncem listopadu. Aktuálně vychází singl s videoklipem Generace velkejch snů, který předznamenává stylovou barevnost desky.

Nový klip k písni Generace velkejch snů.Video: Universal Music

 
Článek

Produkci nové desky mají na starost Marcus Tran a Clint Murphy, který pracoval například se zpěvačkou Fergie z Black Eyed Peas. Autorskými nápady přispěli i raper IronKap, Jan Wohnout, Richard Scheufler junior nebo zpěvačka Lenny. Bicí se točí v anglickém Modern World Studios v Tetbury, další nahrávání probíhá ve studiu Modern Babylon v Teplicích.

„Myslím, že tohle je zatím ten nejlepší počin, jaký jsme vytvořili. Ze začátku jsme se v kapele hodně dohadovali, jak by deska měla znít. Ale s Marcusem Tranem jsme měli docela jasnou vizi. Spojit rap, elektroniku a tvrdou muziku. A myslím, že se nám to povedlo,“ říká Marpo.

Videoklip k písničce Generace velkejch snů vznikal během festivalové šňůry. Snímek, který režíroval Tony Košař, dává nahlédnout i do zákulisí koncertů a zachycuje i společné cesty v dodávce.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám