Hlavní obsah

Maloskalská noc uvítá Müllera či Uhlíře

Novinky, Stanislav Dvořák

Přestože český festivalový trh je přecpaný, objevil se nový projekt Maloskalská noc. Jeho dějištěm se stane Malá Skála (Český ráj), kde 22. června vystoupí Richard Müller a mnoho dalších.

Foto: Universal Music

Richard Müller

Článek

„Návratem k tradici konání kvalitního hudebního festivalu v Malé Skále bude první ročník jednodenního festivalu Maloskalská noc. Účast přislíbily skutečné hvězdy české a slovenské populární hudby a rozhodně nezapomeneme ani na nejmenší. Festival je totiž koncipován jako jednodenní a rodinný,“ sdělila za pořadatele Johana Turnerová.

Nebudou proto chybět dětská herní zóna, malování na obličej, skákací hrad, rychlostní modely autíček, od dopoledních hodin neckiáda na Jizeře, čtyřkolky či lukostřelba.

Hlavní hvězdou programu bude Richard Müller, stálice inteligentního česko-slovenského popu. Jeho nadčasové hity Po schodoch, Baroko, Štěstí je krásná věc či Nahý si oblíbilo několik generací, takže splňují požadavek „rodinnosti“.

Dále zazpívají Jaroslav Uhlíř, autor doslova zlidovělých pecek Holubí dům, Není nutno, Ani k stáru nebo známé filmové písně o tom, že severní vítr je krutý, Anna K, Walda Gang, Eddie Stoilow a MIG 21.

Reklama

Výběr článků

Načítám