Hlavní obsah

Madonna není proti Bushovi

Novinky, Alex Švamberk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

USA

Madonna vydala prohlášení ke kontroverznímu videoklipu k písni American Life, kde oblečena do vojenské uniformy vrhá granáty. Následuje záběr na roztrhaná těla civilistů. Video k stejnojmenné nové desce, která vyjde 21. dubna a produje ji Mirwais, by se mělo podle informací vydavatele Warner Music objevit na obrazovkách v půlce března.

Článek

"Z mnoha důvodů se cítím se šťastná, že jsem americká občanka. - jedním z nich je, že se mohu vyjádřit svobodně zejména ve své práci. Rozumím tomu, že se v médiích objevily různé zprávy o mé chystaném videu American Life, z nichž bylo mnoho nepřesných.

Nejsem proti Bushovi a nejsem pro Irák. Jsem pro mír. Napsala jsem píseň a vytvořila video, které vyjadřuje moje pocity z naší kultury a z jejích hodnot , z iluze, o níž mnozí věří, že představuje americký sen  dokonalého života.

Jako umělec věřím, že to vyprovokuje různé úvahy a dialog. Neočekávám, že každý bude souhlasit s mým úhlem pohledu. Jsem šťastná, že mám svobodu vyjádřit tyto pocity a to je důvod, proč ctím svou zemi."

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna zaútočí na Bílý dům

První dáma mezi zpěvačkami Madonna chce právě vydávaným CD nazvaným American life ostře promluvit do chystané války s Irákem. Pro Bílý dům bude prý "šokující"...

Výběr článků

Načítám