Hlavní obsah

Lucie se v koncertním klipu vrací ke svému comebackovému singlu

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva roky stará skladba skupiny Lucie Takhle tě mám rád byla jejím prvním comebackovým singlem. Nyní dostala obrazové zpracování. Na jejím vzniku se pod vedením režiséra Jana Turka podílelo 27 kameramanů.

Klip Lucie k písni Takhle tě mám rádVideo: BrainZone

 
Článek

Ti ji zasadili do kulis turné EvoLucie, na němž kapela byla loni a předloni. A aby byl zážitek autentický, nepoužila studiovou verzi nahrávky, ale koncertní. Ta je delší a je v ní navíc i sólo na bicí.

„Písnička Takhle tě mám rád neuvěřitelně skvěle fungovala naživo. Autor hudby P. B. Ch. přišel s myšlenkou, že musíme tu elektrizující atmosféru zaznamenat. Je to zase trochu megalomanie, jak to máme rádi,“ sdělil režisér Turek.

Ceny Anděl mají Lucie, Poláková, Žbirka i Monkey Business. Do síně slávy vstoupil Prokop

Kultura

Diváci ve skladbě uvidí i pohledy do zákulisí, reakce fanoušků nebo efekty včetně obřích projekcí s Terezou Maxovou, která pro kapelu nově natočila záběry do hitu Pohyby.

„Když si poslechnete text Takhle tě mám rád, zjistíte, že je o svatbě. Když vyslovíte to slovo, uvidíte, že se chlapi většinou leknou, ale holky reagují naprosto obráceně. Ten kontrast se nám moc líbil,“ vysvětluje kytarista a autor textu Robert Kodym.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám