Hlavní obsah

Lucie Bílá tvrdí, že Láska je láska

Právo, Radmila Hrdinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Lucie Bílá je jedinou a nealternovanou protagonistkou muzikálu Láska je láska, který měl premiéru v pondělí v pražském Divadle Ta Fantastika a který jí "ušili na tělo" autoři Ondřej Soukup, Gábina Osvaldová a Antonín Procházka, jenž je i režisérem inscenace.

Foto: archiv Valachy tour
Článek

V crazy muzikálu nazvaném podle oblíbeného hitu hraje Bílá postavu nespokojenou s tím, jak ji autor napsal, a tak se mu pokouší fušovat do řemesla. V jejím podání zazní 22 písniček. V dalších rolích alternují Vilém Čok, Martin Pošta, Kamil Střihavka, Petr Kolář, Václav Bárta - Noid, Vladimír Marek, Viktor Dyk a další známí zpěváci.

Láska je láska se hraje v pondělí, úterý a ve středu a v Divadle Ta Fantastika se střídá v pátek a sobotu s muzikálem Excalibur.

Začátkem listopadu vydala společnost Monitor EMI CD Láska je láska s největšími hity Lucie Bílé, z nichž většina se objevuje i v muzikálu. Za tuto desku obdržela krátce poté Bílá platinovou desku.

Anketa

Jaký pořad jste sledovali včera od 20:00?
NOVA - On je žena!
16,3 %
PRIMA - Otec Brown
12,6 %
CT 1 - Strážce duší
41,8 %
CT 2 - Osvětim: Nacisté a konečné řešení
8,9 %
Jiný nebo žádný
20,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 349 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám