Hlavní obsah

Limp Bizkit dokončují album v Praze

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Americká numetalová formace Limp Bizkit nahrává za přísného utajení své nové album v Praze. O jejím pobytu nejsou oficiálně zpraveni ani lidé na české pobočce gramofirmy Universal Music, která vydává alba kapely.

Foto: Stanislava Dvořáková

Lektor Radim Urbánek přednesl v rámci Akademie volného času druhé téma kurzu architektury ve východních Čechách.

Článek

Podle informací Práva jsou někteří členové Limp Bizkit usazeni v pronajatém bytu v Praze 1, ve kterém momentálně nové album dokončují. Ke své práci používají počítačový program Pro Tools.

Že se realizace desky odbývá v Praze, prozradil zpěvák Fred Durst na oficiálních stránkách skupiny. Podotkl rovněž, že počin bude velmi hutný, což je prý dáno atmosférou města. V Praze nahrává vokální party. Podle Dursta bude nová deska "nejlepší, nejtěžší a nejhutnější v historii skupiny".

V českém hlavním městě s ním momentálně jsou i kytarista Wes Borland, který se po tříleté pauze vrátil do sestavy loni v srpnu, a producent Ross Robinson.

Vydavatelská společnost Universal Music uvádí, že novinka Limp Bizkit je naplánována na první polovinu letošního roku. Bližší termín vydání ale není znám.

Dosud poslední album Results May Vary vyšlo v roce 2003 a setkalo se s velice rozdílnými reakcemi. V loňském roce skupina koncertovala poprvé v Praze.

Anketa

Sledujete tvorbu Limp Bizkit?
Ano
82,5 %
Ne
17,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 120 čtenářů.

Reklama

Související články

Zoufalé tápání Limp Bizkit

Limp Bizkit jsou na rapmetalové scéně hvězdný pojem. Závěr devadesátých let je zastihl v uniformě hledačů rockových tendencí, spolu s Korn určovali,...

Limp Bizkit vyučovali v Praze rap metalu

Skryti za černou oponou začali hrát na pátečním koncertě na pražském Výstavišti Američané Limp Bizkit. Již při první písni rapmetalové kapely se závěs rozhrnul...

Výběr článků

Načítám