Hlavní obsah

Letní Ungelt láká na Stašovou, Rázlovou, Kostku, Němce i Kubišovou

Právo, rh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od 4. července nabídne Letní scéna Divadla Ungelt na hradčanském Novém Světě v Praze nejúspěšnější hry z repertoáru své kamenné scény.

Foto: archiv Divadla Ungelt

Simona Stašová s Oldřichem Víznerem ve hře Římské noci.

Článek

„Na Letní scéně hrajeme inscenace, které jsou v kamenném Ungeltu dlouho dopředu vyprodané. Na Letní scéně mají šanci, navíc v kouzelném prostředí,“ říká ředitel a majitel Ungeltu Milan Hein.

Na repertoáru se letos objeví úspěšná australská tragikomedie Mezi úterým a pátkem s Reginou Rázlovou, Jitkou Čvančarovou a Milanem Heinem, hra Pan Halpern a pan Johnson, v níž excelují Petr Kostka a František Němec, Kurtizána s Chantal Poullainovou, Igorem Orozovičem a Reginou Rázlovou a muzikál Touha jménem Einodis, v němž hlavní roli hraběnky Sidonie Nádherné ztvárnily Marta Kubišová a Aneta Langerová.

Program Letní scény uzavře 1. září hudební večer Ungelt zpívá! s Martou Kubišovou, Anetou Langerovou, Jitkou Čvančarovou a Milanem Heinem. Jako host na něm vystoupí Lucie Bílá.

Reklama

Výběr článků

Načítám