Hlavní obsah

Lenny Kravitz: Nebudu hrát se Slashem

Novinky, Stanislav Dvořák

Zahraniční hudební servery vypustily v těchto dnech senzační zprávu o tom, že hvězdný Lenny Kravitz bude novým zpěvákem skupiny Velvet Revolver, která se zrodila z trosek Guns n'Roses. Byla to klasická "kachna", kterou Kravitz okamžitě dementoval.

Foto: Milan Malíček, Právo

Lenny Kravitz v Praze

Článek

"Znám chlapy z Velvet Revolver a miluju je, ale na historce, že se k ním připojuji, není nic pravdivého," řekl Kravitz magazínu Rollingstone. Informace byla nepravděpodobná už proto, že úspěšný Kravitz sám vyprodává stadiony a nemá důvod se spojovat s jakoukoliv skupinou.

Podle zvěstí pocházející z Velké Británie byl zpěvák viděn ve studiu s Velvet Revolver, kteří momentálně hledají náhradu za frontmana Scotta Weilanda. Ve skutečnosti je ale v Evropě na turné.

Kravitz je dalším z řady zpěváků, o kterých se spekuluje v souvislosti s Velvet Revolver. Neoficiálně se tato role přisuzovala Sebastianu Bachovi nebo Roystonu Langdonovi.

Skupina se rozpadla v dubnu, kdy kytarista Slash, bývalý člen kultovní formace Guns n' Roses, uvedl, že Weilandovy osobní problémy je donutily posunout se dál. Scott Weiland má dlouhodobě problémy se zákonem. Několikrát byl zatčen kvůli drogám, soud mu zakázal i řídit auto. Jeho neustálé soudní tahanice a pobyty v léčebnách negativně ovlivňovaly chod skupiny.

Reklama

Související články

Slashův Velvet Revolver se rozpadá

Americká skupina Velvet Revolver se rozloučila se svým zpěvákem Scottem Weilandem kvůli "nevyzpytatelnému chování", uvedla BBC. Kytarista Slash, bývalý člen...

Výběr článků

Načítám