Hlavní obsah

Lenka Dusilová vyráží na turné s americkým The bandem

Již 19. září odstartuje Lenka Dusilová (32) a její americká skupina The band ve slovenské Skalici své nové koncertní turné. To obnáší celkem 11 koncertů na Slovensku a v Čechách a speciálním hostem turné bude britský písničkář James Harries.

Článek

Podle slov Dusilové bude turné i symbolickým rozloučením s jejím americkým dobrodružstvím, které doprovázelo album Mezi světy a poděkováním jejím americkým přátelům.

Na turné nezazní jen písně z alba Mezi světy, ale i z dalších sólových alb Lenky Dusilové i ukázky z nové tvorby. Zpěvačka představí i tvorbu bubeníka a skladatele Joea Bagaleho, asi nejvýraznější osobnost Lenčina amerického The bandu.

Joe Bagale patří mezi nejoriginálnější mladé hudebníky současného San Franciska. Americkou trojku kapely doplňují Grey McMurry na kytaru a Mike Chiavarro na basu. Dívčí část skupiny doplnila vynikající klavíristka a skladatelka Beata Hlavenková.

Reklama

Související články

Jackson slaví padesátiny

„Chci být skvělý bavič, chci pro celý svět mír a rád bych měl jednoho dne vlastní vilu,“ vyřkl bezelstně v mateřské školce svá tři přání tehdy tříletý Michael...

Výběr článků

Načítám