Hlavní obsah

Lara Morr přichází se skladbou o potřebě být múzou

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka a zpěvačka Lara Morr přichází se singlem a videoklipem Múza. Volně navazuje na písničku Dýchaj, kterou vydala loni v květnu, tehdy ještě pod vlastním jménem Veronika Morávková. Múza je více v rytmu r’n’b, klade důraz na ženskost, sex-appeal a vášeň. Autorkou textu je zpěvačka, hudbu napsal Marek Marian Leždík. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Klip Lary Morr k písni MúzaVideo: archiv umělkyně

 
Článek

„Každý člověk má své sny, tajné touhy. Podle mě si ale každý člověk přeje milovat, být milován a být pro toho druhého múzou – inspirací. A právě o tom je tato skladba,“ prozrazuje Lara Morr.

Videoklip vznikal v polovině listopadu loňského roku na prknech pražského divadla Studio DVA, kde zpěvačka působí v několika inscenacích. Režie se ujal Adrian Kutný.

Foto: Jerry Háše

Lara Morr při natáčení nového klipu.

„Přišla jsem za Adrianem se skladbou a svým scénářem. Řekla jsem mu, jakou mám představu, o čem skladba je a jak si představuji její vizuální podobu. S výsledkem jsem nesmírně spokojená. Adrian videu vdechnul moderní vizuál a styl,“ říká zpěvačka.

Lara Morr, vlastním jménem Veronika Morávková, je herečka a zpěvačka v současné době působící v Praze. Pochází ze slovenského města Gbely, vystudovala brněnskou JAMU. Účinkuje v několika divadlech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám