Hlavní obsah

Kvůli tragédii v rodině bubeníka posunuli Mirai vydání desky i turné

Právo, jaš, kul

Vydavatelská společnost Universal Music oznámila, že kvůli tragédii v rodině bubeníka Šimona Bílého se posouvá vydání alba i turné skupiny Mirai. Deska Konnichiwa vyjde 20. října a společné turné formace s Poetikou bylo přesunouto na jaro 2018.

Foto: Universal Music - Benedikt Renč

Skupina Mirai dočasně přerušuje své aktivity.

Článek

Skupina Mirai vydala k celé věci následující prohlášení: „Děkujeme všem za neuvěřitelnou podporu a pochopení v tomto podivném období. Vzhledem k tomu, že se šíří i spousta nepřesných informací, chtěli bychom tímto vše uvést na pravou míru. Nadcházející turné s kamarády z Poetika přesouváme na jaro 2018. Termíny zveřejníme hned, jakmile je dojednáme. Bude-li to možné, vstupenky zůstanou v platnosti a bude možné je uplatnit v náhradním termínu.

Přáním Šimona bylo zahrát alespoň jeden koncert plánovaného turné, který by chtěl věnovat naší kamarádce a jeho ženě Denise. Ten proběhne 31. října v pražském Lucerna Music Bar a bude zároveň křtem alba Konnichiwa. Oficiální vydání alba taktéž přesouváme, a to na 20. října.

V závislosti na stavu Šimona se pokusíme dostát většině slíbených závazků, a tím nejbližším je vystoupení pro Světlušku 21. října, kde bychom měli zahrát jednu píseň. Věříme, že to bude lepší a lepší a že čas zahojí rány, které osud Šimonovi a nejbližším přinesl. Pro následující měsíc přerušujeme veškerou kapelní činnost a věříme v brzký návrat. Velký dík patří klukům z Poetiky, kterým tato událost taky ovlivnila nejbližší budoucnost. Stojíte při nás a jste skvělí. Kapela Mirai.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám