Hlavní obsah

Krotitelé duchů mají pokračovat v původním duchu. Bez experimentů

Novinky, Stanislav Dvořák

Jason Reitman, syn režiséra Krotitelů duchů Ivana Reitmana, se chystá natočit důstojné pokračování příběhu, které natáčel jeho otec už v osmdesátých letech.

Foto: Profimedia.cz

Režisér Jason Reitman

Článek

„Konečně jsem dostal klíčky od auta,“ zavtipkoval Reitman junior na Twitteru. Film prý bude další kapitolou původní série a v kinech by měl být v roce 2020. Na scénáři už pracuje a potvrdil, že nepůjde o žádný restart, ale že bude pokračovat v mantinelech původního příběhu.

„Vždycky jsem se považoval za prvního fanouška Krotitelů duchů, když mi bylo šest a navštěvoval jsem natáčení,“ řekl Reitman magazínu Entertainment Weekly. „Chtěl jsem udělat film pro všechny ostatní fandy.“

Foto: Falcon

Nové krotitelky duchů

V roce 2016 přišlo do kin podivné pokračování, které propadlo. Bill Murray, Harold Ramis a Dan Aykroyd už nebyli hlavními hrdiny, nahradily je Melissa McCarthyová, Kristen Wiigová, Kate McKinnonová a Leslie Jonesová. Příběh neměl pevné základy, scénář neobsahoval jedinou novou myšlenku, která by svět Krotitelů duchů nějak rozšířila a udělala zajímavým pro diváka roku 2016. Nové hrdinky v podstatě jen opakovaly to, co dělali krotitelé duchů před třiceti lety, a hádaly se u toho. Filmu chyběl kvalitní humor i napětí a kritika ho přijala chladně stejně jako diváci.

Může se vám hodit na Zboží.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám