Hlavní obsah

Krásný ztráty se Střihavkou, Pavlíčkem a -123 minut

Novinky, Stanislav Dvořák

Oslavy narozenin jednoho z našich nejlepších zpěváků Michala Prokopa se vyvinuly v regulérní festival. Druhý ročník se bude konat na Konopišti 14. až 15. července.

Foto: Festival Krásný ztráty

Michal Prokop

Článek

Hostitel Michal Prokop vystoupí jak v akustickém triu s kytaristou Lubošem Andrštem a houslistou Janem Hrubým, tak i s rockovou kapelou Framus Five, legendou, která již vstoupila do Beatové síně slávy Rádia Beat. Prokopův kolega Jan Hrubý vystoupí se svou kapelou Kukulín a Luboš Andršt se mimo jiné ukáže se svým Blues Bandem.

I zbytek programu tvoří největší rocková klasika. Kytarista Michal Pavlíček z mnoha svých projektů přiveze ten nejniternější, duo se zpěvačkou Monikou Načevou. Legendární Michal Ambrož se představí s aktuální výrazně omlazenou Hudbou Praha. Připomene se i osmdesátkový Precedens, zazpívá rockový chraplák Kamil Střihavka.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Kamil Střihavka vystoupil 24. července 2015 v rámci festivalu Benátská

Dále přijede mladá hammondková skupina Sunflower Caravan a špičková funková formace -123 min, která se nedávno obnovila. Festival vyvrcholí punkovou náloží Visacího zámku.

Foto: Warner Music

Michal Pavlíček

„Konopiště jsme vybrali kvůli dostupnosti, snadné dosažitelnosti vlakem i autem. Areál je větší a oproti loňskému roku nabídne návštěvníkům lepší komfort. Změna je život, a tak letos zveme na výjimečný hudební výlet s Michalem Prokopem a celou řadou spřátelených muzikantů do místa, kde namísto siluety loketského hradu je dominanta jednoho z nejkrásnějších českých zámků,“ řekl za pořadatele David Gaydečka.

Vstupenky jsou v síti Ticketportal.cz. Do 30.dubna je pořadatelé nabízejí ve všech kategoriích o 100 korun výhodněji.

Reklama

Výběr článků

Načítám