Hlavní obsah

Kráska Bryce v novém Jurském parku

Novinky, Stanislav Dvořák

Společnost Universal má připravený scénář nového Jurského parku a natáčení je na spadnutí. O jedné z hlavních rolí jedná Bryce Dallas Howardová, známá z nedávného filmového hitu Černobílý svět.

Foto: Matt Sayles, ČTK/AP

Bryce Dallas Howardová

Článek

Magazín Variety uvedl, že film by měl jít do kin v červnu 2015. Nyní hledá ještě jednoho důležitého herce pro druhou hlavní roli a může se vrhnout do produkce.

Bryce Dallas Howardová začínala u filmu už jako dítě. První známý film, kde se objevila ve čtrnácti, bylo drama Apollo 13. Pak hrála třeba v Manderlay Larse von Triera, ve Spider Manovi 3, v Terminator Salvation a v Twilight Sáze. Momentálně ji většina diváků zná jako jednu z namyšlených paniček, která péruje černošskou služku ve filmu Černobílý svět.

Foto: Matt Sayles, ČTK/AP

Bryce Dallas Howardová na premiéře filmu Thanks for Sharing

Režírovat bude Colin Trevorrow a scénář napsal Trevorrow s Derekem Connollym. Podrobnosti o ději Jurského parku si studio nechalo pro sebe.

Letos v květnu se přípravy zpozdily, protože Trevorrow a Connolly odmítli původní scénář, který napsali Rick Jaffa a Amanda Silverová. Producentem bude Steven Spielberg.

Reklama

Výběr článků

Načítám