Hlavní obsah

King Kong proti Godzille. Fantasmagorii se meze nekladou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnosti Warner Bros. a Legendary chtějí spojit Godzillu a King Konga do jednoho filmu. Godzilla vs. Kong údajně půjde do kin v roce 2020, zjistil server The Wrap.

Článek

Chystá se celá trilogie, kterou zahájí Kong: Skull Island v roce 2017. Pokračovat bude Godzilla 2 v roce 2018 a vše vyvrcholí filmem Godzilla vs. Kong o dva roky později.

Firmy Warner Bros. a Legendary produkovaly Godzillu už v roce 2014. Pak došlo ke spojení Legendary a NBC Universal a v Legendary tak získali práva na další postavy ze světa Godzilly, jako jsou Rodan, Mothra a King Ghidorah. Tak může vzniknout film, který spojí Godzillu, King Konga i další příšery.

Foto: Warner Bros

Nové filmy

„Diváci dobře reagovali na Godzillu,” tvrdí šéf Legendary Thomas Tull. “S potěšením vám mohu odhalit, že film byl jen začátkem celého nového velkolepého světa. Jako celoživotní fanoušek těch postav jsem vždycky chtěl vidět závěrečný souboj.”

V prvním filmu Kong: Skull Island mají hrát Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, Tian Jing, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham či Toby Kebbell. Jordan Vogt-Roberts to má režírovat.

Godzillu 2 zřejmě natočí Gareth Edwards. Produkce se ujmou Legendary s Mary Parentovou a Alexem Garciou a premiéra bude 8. června 2018.

Reklama

Výběr článků

Načítám