Hlavní obsah

Kate míří do Avatara, Charlize do praštěné komedie

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Kate Winsletová vstoupí do světa Avatara. Po dvaceti letech se tak pracovně setká s režisérem Jamesem Cameronem, kterého zažila jako mladičká hvězdička při natáčení Titaniku.

Foto: Vertical Ent.

Atomová blondýna Charlize Theronová

Článek

„Kate a já jsme dvacet let hledali něco, co bychom mohli spolu dělat, už od naší spolupráce na Titaniku… Nemůžu se dočkat, až ji uvidím hrát postavu Ronal,“ uvedl Cameron.

Čtyři pokračování Avatara mají doputovat do kin postupně před Vánocemi 2020, 2021, 2024 a 2025. Jestli všechny díly skutečně vzniknou a půjdou na velké plátno, je ovšem otázka.

Foto: ČTK

V hlavní roli se představí Kate Winsletová.

Cameron začal natáčet už minulý týden v Kalifornii. Původně chtěl dělat dva díly, ale po setkání se scenáristy a designéry loni nabyl přesvědčení, že mají dost dobrého materiálu na čtyři celovečerní filmy. Mají v nich hrát Zoe Saldanaová, Sam Worthington, Stephen Lang či Oona Chaplinová a další.

Jejich kolegyně Charlize Theronová míří spíš do humorných poloh. S režisérem Jonathanem Levinem a známou postavou praštěných komedií Sethem Rogenem totiž připravují na rok 2019 film Flarsky. Seth Rogen v něm hraje sebedestruktivního muže, který se neúspěšně plácá životem a usiluje o svou lásku z dětství. Jenže ta se mezitím stala jednou z nejmocnějších žen na světě. Scénář má na starosti zkušený Dan Sterling.

Reklama

Výběr článků

Načítám