Hlavní obsah

Kapela Rybičky 48 natočila pokračování hitu, kterým prorazila

Právo, jaš, kul

Kutnohorská skupina Rybičky 48 přichází s novým videoklipem Zamilovaný/Nešťastná 2. Původní písnička Zamilovaný/Nešťastná byla přitom první, se kterou kapela prorazila do širšího podvědomí publika.

Nový klip kapely Rybičky 48 k písni Zamilovaný/Nešťastná 2

 
Článek

„Máme rádi věci na pokračování. Písnička Zamilovaný/Nešťastná byla první, díky které jsme se dostali do širšího povědomí fanoušků. Jelikož milujeme legraci a šťastné konce, rozhodli jsme se udělat pokračování písničky Zamilovaný/Nešťastná 2,“ vysvětlil zpěvák a baskytarista Kuba Ryba.

V obrazovém pokračování si znovu zahrála Bára Zemanová. A Ryba k tomu říká: „Tenkrát jsme celý tři dny natáčení doslova propili. Při natáčení dvojky jsme se spíš už střídali v hlídání různých dětí. S Bárou je spolupráce vždycky milá. Ona je profík. Šla z ní i z její celé rodiny krásná energie.“

Foto: Ondřej Soukup

Skupina Rybičky 48 s Bárou Zemanovou.

Zamilovaný/Nešťastná2 je klip plný akce, převleků, efektů a nadsázky. Roli souseda si střihnul, poté, co pomohl s textem, písničkář Pokáč.

Podzimní turné Zamilovaný/Nešťastná 2 začne 25. října v Liberci. Jeho součástí je již skoro tradičně koncert ve Velkém sále pražské Lucerny, který je již půl roku dopředu vyprodán. Kapela tam vystoupí 21. listopadu.

V roce 2020 slaví Rybičky 48 plnoletost a čekají je velké halové koncerty nazvané Rockové stužkováky. Po nich bude na podzim následovat největší koncert v dějinách kapely. Proběhne v pražské O2 areně 28. listopadu 2020. Po tomto vystoupení chystají Rybičky 48 delší koncertní pauzu.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám