Hlavní obsah

Kapela Gaia Mesiah nahrála živák ve studiu

Právo, jaš, kul

Refresh In Golden Hive (Live), to je název živého alba kapely Gaia Mesiah. Vyjde 5. února a ve stejný den je čtveřice představí v plzeňském Divadle Pod Lampou. Den poté ho pokřtí v pražském Lucerna Music Baru za podpory ekvádorských indiánů Pedra a Carla a české rap metalové kapely Phatlip v roli předskokana.

Foto: Warner Music

Kapela Gaia Mesiah vydala studiovou desku loni.

Článek

Následně se se svou novinkou skupina vydá na 2020 Refresh Tour, se kterým v průběhu února a března zamíří na dalších třináct míst v Čechách i na Moravě.

Členové Gaia Mesiah se po loňském pozitivním přijetí alba Excellent Mistake rozhodli natočit atypické „best of“ album. Refresh In Golden Hive (Live) vzniklo ve studiu Golden Hive v režii dvorního producenta Amaka Goldena. Kapela na něm přináší deset starších písní z prvních tří alb, leckdy po dílčí úpravě. Vše je natočeno na jeden zátah naživo.

„Po minulém turné jsme cítili obrovskou radost ze společného hraní. Jsme napumpovaní energií, a proto jsme se rozhodli, že některým starým peckám dáme novější ohoz a trochu je občerstvíme,” objasňuje kytaristka Santa Morella vznik alba.

Kapela dodala, že nové studiové album chystá na příští rok.

RECENZE: Kapela Gaia Mesiah posílila v muzice i ve vokálech

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám