Hlavní obsah

Kamil Střihavka pokřtí novinku s Pavlíčkem v Retro Music Hall

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Kamil Střihavka přichází po delší době s vlastním sólovým albem nazvaným 365. Čtvrtého listopadu ho pokřtí za účasti kytaristy Michala Pavlíčka a dalšího kmotra Oty Balage v pražské Retro Music Hall.

Článek

Kamil Střihavka natočil desku s novou kapelou Leaders! a je autorem všech skladeb. Bývalý metalový a později pop-rockový zpěvák se tak po letech opět soustředí na svou sólovou kariéru, kterou podřizoval řadě krátkodobějších projektů a muzikálů.

Střihavka na přelomu osmdesátých a devadesátých let začínal s metalovou skupinou Motorband, brzy ale zjistil, že tento žánr mu není vlastní. Kritika pak vřele přijala jeho další projekt BSP (Baláž, Střihavka, Pavlíček) a v roce 1995 zpěvák přišel s debutem skupiny No Guitars!, která vydržela do roku 2000.

Slávu mu ale přinesl především muzikál Jesus Christ Superstar. V současnosti hraje Střihavka v muzikálech Němcová, Excalibur a Dáma s Kaméliemi. Více na www.strihavka.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám