Hlavní obsah

Julia Robertsová se vrací na divadelní Broadway

Novinky, ČTK, Stanislav Dvořák

Hollywoodská hvězda Julia Robertsová se po pauze vrací k divadelnímu hraní. Po předpremiéře divadelní hry Tři dny deště na Broadwayi si vychutnala ovace, které přehlušily její děkování.

Článek

Oficiální premiéra hry se koná 19. dubna, ale obecenstvo může přicházet i na zkoušky, které se podobají předpremiérám. Divadelní kus bude na programu až do 18. června a představení jsou již nyní beznadějně vyprodaná.

Ve hře Richarda Greenberga, který byl navržen na Pulitzerovu cenu, ztělesňuje hollywoodská hvězda ženu, která odhalí pravdu o smrti svého otce. Ve druhém dějství ztvárňuje její matku. Po boku Robertsové hrají Paul Rudd a Bradley Cooper. Robertsová pozastavila svoji hereckou kariéru před 16 měsíci, když se jí narodila dvojčata Phinnaeus a Hazel.

Herečka ale samozřejmě nadále pokračuje i ve filmu. Dokonce by mohla přijet do ČR, kde se má natáčet film Good Grief!, oficiálně to ale není potvrzeno. V dalším filmu, Charlie's Wilson War, má zase hrát dámu z lepší společnosti, která přiměje mocného kongresmana, aby pomohl afghánským rebelům, ze kterých se vyvinuli pozdější nepřátelé Ameriky.

Reklama

Související témata:

Související články

Julia Roberts ve filmu ozbrojí teroristy

Julia Roberts je velmi blízko uzavření smlouvy o roli Joanne Herringové ve filmu Charlie's Wilson War. Má hrát dámu z lepší společnosti, která přiměje mocného...

Výběr článků

Načítám