Hlavní obsah

Jennifer Anistonová: Největší výzvou byla striptýzová scéna

Novinky, Jakub Kynčl (Londýn)
Londýn

Populární herečka známá především rolí Rachel ze seriálu Přátelé bude teď několik týdnů okupovat kina. Na plátně se Jennifer Anistonová objeví v nové komedii Millerovi na tripu, kde ztvární poněkud cynickou striptérku Rose, která bude pomáhat s propašováním obrovského množství marihuany přes mexicko-americkou hranici. Novinkám poskytla v Londýně exkluzivní interview.

Jennifer AnistonováVideo: Novinky

 
Článek

Jaké to bylo číst scénář, ve kterém byl tanec u tyče, svlékání a líbání takřka nezletilého chlapce?

Okamžitě mi proběhlo hlavou, že je ten scénář pořádně nebezpečný a zároveň zábavný. Věděla jsem, že to bude strhující a hlavně odlišné.

Kolik času vám zabral nácvik scén?

Přibližně měsíc. Mluvím teď tedy o tanečních scénách a dostávání se do pořádné kondice. Měsíc, měsíc a půl, víc to nebylo.

Nepořídila jste si domů tyč, abyste mohla trénovat?

Ne ne, nic takového se nekonalo. Žádné pomůcky se domů nepřesunovaly.

Jaké to bylo natáčet velké množství scén v malém obytném karavanu? Nebo jste na karavan zvyklá?

To nejsem, nikdy jsem vlastně žádný road trip v obytném karavanu nepodnikla. Myslím si ale, že by to mohla být zábava. Jezdili jsme v autech, ale v karavanu by to mohlo být lepší a pohodlnější – přece jen je tam více místa.

Jaká byla spolupráce s mladšími herci?

Skvělá, všichni byli fantastičtí. Emma i Will, který je v reálu o hodně pohodovější než v roli, kterou ztvárňuje. Není tak uťápnutý, když to tak řeknu. A Emma je mladá, rozkošná.

Podstoupila jste před natáčením nějakou dietu?

Asi ani ne, řekla bych, že mé stravování je stále stejné. Trénink byl tentokrát tím hlavním, co mi dalo zabrat. Posilovala jsem i šestkrát týdně. Ale to tak nějak dělávám i normálně...

Když cestujete, jaký typ dovolené preferujete?

Co je na výběr?

Odpočinek – válení na pláži ne…

Jo, tohle miluju! Přesně takové válení na pláži je pro mě ideálním typem relaxace. Objíždění památek je někdy trochu komplikované, vzhledem k paparazzi. Rozhodně mi ale nevadí jet někam, kde je klid a užívat si v ráji.

Co byla pro vás nejsložitější scéna, kterou jste v tomto filmu natáčela?

Myslím, že největší výzvou byla ta striptýzová scéna. Všechny ty kamery a každičký záběr se musel natáčet znovu a znovu po jednotlivých částech.

Máte za to, že je randění komplikovanější, když je člověk známý?

Ne. Záleží jen na tom, na koho natrefíte.

Co vy a Česká republika? Už jste u nás v ČR někdy byla?

Ne ne, v České republice jsem zatím nebyla.

Plánujete nějakou cestu do Evropy?

Moc bych ráda. Tedy pokud někdy přestanu dělat všechno tohle a bude na to čas…

Snímek Millerovi na tripu

David Clark (Jason Sudeikis) je drobný dealer marihuany, jehož klientelu tvoří šéfkuchaři a matky v domácnosti, ale nikdy děti – koneckonců má své zásady. Ačkoli se snaží z pochopitelných důvodů být spíše nenápadný, dostane se mu tvrdého ponaučení, že každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán: pokusí se pomoci několika místním puberťákům, ale jeho samotného nakonec přepadne trojice pouličních grázlů. Okradou ho o všechny peníze včetně ulitých rezerv a on najednou dluží spoustu peněz svému dodavateli Bradovi (Ed Helms).

Foto: Warner Bros

Millerovi na tripu

Aby si napravil reputaci – a udržel svou důvěryhodnost – musí se David stát pašerákem drog a přivézt z Mexika Bradovu poslední zásilku. Vymyslí jednoduchý plán a k jeho uskutečnění přemluví své sousedy – cynickou striptérku Rose (Jennifer Anistonová), rádoby zákazníka Kennyho (Will Poulter) a protřelou puberťačku Casey (Emma Robertsová). A tak se „Millerovi“ – falešná manželka a dvě falešné děti – vydávají v obrovském nablýskaném karavanu na víkend za jižní hranici, aby tam oslavili Den nezávislosti. A ve filmu, jehož režie se ujal Rawson Marshall Thurber, číhá malér za každým rohem...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám