Hlavní obsah

Guns N’Roses opustili dva kytaristé

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americkou rockovou skupinu Guns N’Roses opustil před několika dny kytarista DJ Ashba. Informoval o tom na svých stránkách www.djashba.com, přičemž zpěvákovi kapely W. Axlu Roseovi poděkoval za to, že v něj věřil. Nazval ho talentovaným člověkem, přítelem a legendou.

Foto: ČTK

Zpěvák skupiny Guns N’Roses, W. Axl Rose

Článek

DJ Ashba vzpomíná na působení v kapele jako na nejúžasnější jízdu, jakou si kdy mohl představit. Nezapomněl ani na fanoušky a fanynky. „Přivítali jste mě ve svých životech s otevřenými náručemi a ukázali jste mi lásku a podporu, o jaké jsem mohl jen snít,“ napsal.

Nadále se chce věnovat kapele Sixx A.M.

Aktuálně se ukázalo, že Guns N’Roses, kteří nejsou právě koncertně aktivní, již loni v červnu opustil další kytarista Ron „Bumblefoot“ Thal. On ani kapela o tom přitom zatím oficiálně neinformovali.

„Bumblefoot skončil v Guns N'Roses už loni. Nechápu, proč se nadále vyhýbá odpovědi na otázku, zda je ještě členem kapely. Během loňského jihoamerického turné oznámil Axlovi, že s kapelou ještě absolvuje červnovou sérii vystoupení v Las Vegas a pak končí,“ uvedl nejmenovaný zdroj amerického hudebního novináře Garyho Graffa.

Bumblefoot sice nedávno informoval, že se momentálně soustřeďuje na sólovou kariéru, ale to, že již není členem Guns N’Roses, nezmínil.

Graff se proto s kytaristou spojil a na jasnou otázku dostal vyhýbavou odpověď. „K této záležitosti se nebudu vyjadřovat. Myslím, že existuje dostatečné množství náznaků, abyste si domysleli, na čem mi momentálně záleží. Jsem zaneprázdněný člověk a opravdu si velmi užívám všechno, čemu se věnuji. Také si myslím, že vše, co dělám, má budoucnost a plán – sólová tvorba, jiné kapely, produkování, charita a edukační projekty. Toto jsou věci, které mám rád a které mi chyběly. Takže se těším, že se jim mohu znovu věnovat,“ uvedl Bumblefoot , který byl členem Guns N'Roses od roku 2006.

Americká média nyní spekulují o tom, zda se skupina Guns N’Roses rozpadá.

Reklama

Výběr článků

Načítám