Hlavní obsah

GLOSA: Chuck Norris uražený a ponížený. Walkera Texas Rangera točí bez něj

Novinky, Stanislav Dvořák

Televize CBS se vrátila k bývalému seriálu Chucka Norrise, který svými bizarními zápletkami a hláškami vyvolal nejen v ČR nekonečnou vlnu veselí, parodií a vtipů. Chuck Norris ale ostrouhal. Producenti měli tu drzost, že ho vyměnili za mladší model.

Foto: Profimedia.cz

Chuck Norris

Článek

Chuck Norris, muž, který dokáže předběhnout svůj vlastní stín, muž, který rozbrečel cibuli a umí mluvit Braillovým písmem, byl odsunut na vedlejší kolej mladým hejskem Jaredem Padaleckým. Nový seriál se bude jmenovat Walker.

Scénář píše Anna Fricková. Její hrdina Cordell Walker slouží u elitní jednotky a hledá cestu ke svým dětem. Po dva roky totiž pracoval v utajení na superdůležitém případu a nyní se vrací domů do Austinu. Bude mít i partnerku, o které se zatím mnoho neví.

Foto: Profimedia.cz

Jared Padalecki. Smělý hejsek chce nahradit legendu 90. let.

Zlí jazykové sice tvrdí, že vetchý Chuck Norris už několik let v ničem nehrál a není toho ani schopný, ale jeho věrní fanoušci věří, že nesmrtelný rudovous jen číhá na svém ranči na správnou chvíli a ještě všem ukáže. Možná se pomstí a hodí na studia CBS Měsíc nebo zastíní Slunce, aby seriál nemohli natočit.

A na závěr ještě jeden klasický. Co se stane, když se Chuck Norris zúčastní souboje s nožem? Nůž prohraje.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám