Hlavní obsah

František Segrado v klipu vzpomíná na oslavu svého narození

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

František Segrado si ke svým třiašedesátým narozeninám, které připadají na 8. ledna, nadělil nový videoklip. Je k písničce Když jsem se narodil a jde o druhý k albu V paralelním vesmíru, které vyšlo na konci loňského roku. Novinky.cz jej uvádějí v premiéře.

Klip Františka SegradaVideo: Fr. Segrado

 
Článek

Videoklip natočil režisér a kameraman Mejla Basel. Připomíná skutečnou událost, oslavu Segradova narození. Na jejím základě napsala pro album skladbu Když jsem se narodil písničkářka Radůza. V klipu účinkují Segradův otec, žijící pamětníci oné oslavy, Františkovi nejbližší a kamarádi.

Zpěvák se momentálně stále léčí ze zdravotní indispozice, která ho postihla týden po vydání alba. I přesto, že se nemohl účastnit podzimních koncertů, se album stalo v předvánočním čase prodejním hitem.

„Některé písničky na své druhé album už jsem měl předtím, než začal vznikat debut,“ vysvětlil Segrado před časem Novinkám.cz. „Doplnili jsme je novějšími, některé jsme předělali, jiné zase vypadly, protože v konkurenci těch dalších neobstály. Víc se prosadily ty vážnější.“

Reklama

Výběr článků

Načítám